EMS

EMS is geschikt voor iedereen! Deze methode word al ruim 50 jaar toegepast en vindt zijn oorsprong in de revalidatie en topssport.

Met EMS behaal je in een aantal maanden hetzelfde resultaat als jarenlange intensieve krachttraining in een fitnesscentrum. Tijdens de behandeling worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak welke je over speciale onderkleding draagt. Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de behandeling wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau. Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt, dan is EMS een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud, spierontspanning of opbouw.

Er zijn veel situaties waarin EMS trainen toegevoegde waarde heeft, namelijk:

– Stevige en sterke spieren
– Rugklachten, zoals hernia en ischias
– Tegengaan van verouderingsproces
– Tegengaan van gewrichtspijnen
– Spiertoning en figuurverbetering
– Incontinentie en bekkeninstabiliteit
– Stabiele stofwisseling
– Gewichtcontrole en insulinegevoeligheid (diabetes t2)
EMS Training Amsterdam

Maak gratis kennis met EMS bij Studio Prikkels

Vraag direct online een Gratis Proefsessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Studio Prikkels in Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en Obdam is dé EMS studio waar je snel en effectief je lichaam kunt trainen. Bij Studio Prikkels ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefsessie. Erachter komen welke lidmaatschapstest er bij jou past? Doe dan gratis de online Prikkeltest. Benieuwd naar de positieve effecten van EMS trainingen? Klik dan hier voor meer info.