• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

Alkmaar

Verken de Kracht van Studioprikkels

Droom je ervan om je gezondheidsdoelen effectiever en efficiënter te bereiken? Bij Studioprikkels in het schitterende Alkmaar, kun je genieten van de ultieme ervaring met EMS training. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan in deze tekst en ontdekken waarom EMS training in Alkmaar bij Studioprikkels jouw succesgarantie is.

Contactgegevens

administratie@studioprikkels.nl
0853037282
Van Everdingenstraat 1
1814HA, Alkmaar
Nederland

STUDIOPRIKKELS-17

De Voordelen van EMS Training bij Studioprikkels in Alkmaar

 

Jij staat op het punt om de voordelen van EMS training te ontdekken

1. EMS is een snelle en effectieve trainingsmethode

Stel je voor dat je in slechts 20 minuten een volledige lichaamstraining kunt krijgen die gelijk staat aan urenlang traditioneel sporten. Met EMS training maximaliseer je je trainingstijd en zie je sneller resultaten.

2. Individuele Coaching

Bij Studioprikkels hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Onze deskundige trainers zijn er altijd om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken toepast en het maximale uit elke sessie haalt.

3. Verbeterde Spierkracht en Toning

EMS training is gericht op het sterk maken en/of houden van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, onderhoud, of het versterken van je rompspieren Of het nu gaat om het opbouwen van spieren, het verbranden van vet of het verbeteren van je houding, EMS is de sleutel tot succes.

4. Geschikt voor Alle Leeftijden

Ongeacht of je heel fit bent of net begint met trainen, EMS training is voor iedereen, ongeacht hun leeftijd of fitheidsniveau. Het is zelfs ideaal voor drukbezette mensen die hun gezondheid willen verbeteren.

 

 

STUDIOPRIKKELS-18

De Wetenschap Achter EMS Training

Je hebt je misschien afgevraagd hoe EMS training in feite werkt. EMS training is gericht op het versterken en tonen van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of het verbeteren van je houding.

EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. In een EMS trainingssessie draag je een speciaal EMS-pak waarin elektroden zijn geplaatst. Deze elektroden sturen elektrische impulsen naar je spieren. Hierdoor trekken je spieren samen en spannen ze zich aan, waardoor je een intensieve training ondergaat.

 

Club impressie

Waarom Kiezen voor Studioprikkels in Alkmaar?

Bij Studioprikkels draait alles om jou en jouw succes.

1. Modern en Comfortabel

Onze studio in Alkmaar is voorzien van de nieuwste EMS-apparatuur en biedt een schone en comfortabele trainingsruimte voor optimale prestaties.

2. Professionele Coaches

Onze trainers, met certificering en ervaring, zijn deskundig in het helpen van jou om je doelen te bereiken. Ze begeleiden je persoonlijk tijdens elke sessie.

3. Flexibele Tijden

We realiseren ons dat jouw tijd kostbaar is. Om die reden bieden we flexibele trainingsuren aan die perfect in jouw drukke schema passen.

4. Bewezen Resultaten

Bij Studioprikkels hebben al velen geweldige resultaten geboekt met EMS training. Nu is het tijd voor jou om te schitteren.

 

STUDIOPRIKKELS-18

Begin jouw EMS Reis Vandaag bij Studioprikkels

Voel je je gereed om jouw gezondheidsdoelen te behalen met EMS training in Alkmaar? Ons team bij Studioprikkels staat paraat om je te ondersteunen bij het bereiken van de beste versie van jezelf. Twijfel niet, neem contact met ons op, plan een proefles in en ontdek hoe EMS training jouw leven kan veranderen. Wacht niet langer, jouw reis naar een fitter leven begint hier!

(Let  op vanaf 1 januari begint onze 50% korting actie op een proefles) 

Succesverhalen