• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

Alkmaar

Verken EMS Training in Alkmaar bij Studioprikkels

Droom je ervan om je gezondheidsdoelen effectiever en efficiënter te bereiken? Bij Studioprikkels, gevestigd in het prachtige Alkmaar, kun je genieten van de ultieme ervaring met EMS training. Ontdek in deze tekst waarom EMS training bij Studioprikkels in Alkmaar de sleutel tot jouw succes kan zijn.

Contactgegevens

administratie@studioprikkels.nl
0853037282
Van Everdingenstraat 1
1814HA, Alkmaar
Nederland

STUDIOPRIKKELS-17

De Voordelen van EMS Training bij Studioprikkels in onze Alkmaar-locatie

 

Je staat op het punt om de voordelen van EMS training te verkennen:

1. EMS is efficiënt en bespaart tijd

Je kunt je voorstellen dat je in slechts 20 minuten een complete lichaamstraining ondergaat die gelijk staat aan uren van traditioneel sporten. EMS training stelt je in staat om je trainingsduur te minimaliseren terwijl je toch snelle resultaten behaalt.

2. Individuele Coaching

Bij Studioprikkels hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden, zodat je de juiste technieken onder de knie krijgt en het uiterste uit elke sessie haalt.

3. Verbeterde Spierkracht en Toning

Het hoofddoel van EMS training is om je spieren te versterken en te definiëren. Of het nu gaat om het opbouwen van spieren, het verbranden van vet of het verbeteren van je houding, EMS is de sleutel tot succes.

4. Geschikt voor Elk Fitheidsniveau

Of je nu een sportfanaat bent of net begint, EMS training is geschikt voor mensen van alle fitheidsniveaus en leeftijden. Het is zelfs perfect geschikt voor mensen met een drukke levensstijl die hun algehele gezondheid willen verbeteren.

 

 

STUDIOPRIKKELS-18

Hoe Werkt EMS Training?

Je vraagt je misschien af hoe EMS training eigenlijk werkt. EMS training is gericht op het versterken en tonen van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of het verbeteren van je houding.

EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. Tijdens een EMS trainingssessie draag je een speciaal EMS-pak met elektroden die elektrische impulsen naar je spieren sturen. Deze impulsen zorgen ervoor dat je spieren samentrekken en zich aanspannen, waardoor je een intensieve training ondergaat.

 

Club impressie

Waarom Studioprikkels jouw Beste Keuze in Alkmaar is

Bij Studioprikkels staat jou en jouw succes centraal.

1. Modern en Comfortabel

In onze Alkmaarse studio vind je state-of-the-art EMS-apparatuur en een schone, comfortabele omgeving waarin je maximaal kunt trainen.

2. Deskundige Trainers

Onze trainers, met certificering en ervaring, zijn deskundig in het helpen van jou om je doelen te bereiken. Ze staan altijd voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden tijdens elke sessie.

3. Flexibele Tijden

We snappen dat jouw tijd waardevol is. Daarom hebben we flexibele trainingsuren beschikbaar die naadloos in jouw drukke agenda kunnen worden ingepast.

4. Resultaten die Spreken voor Zich

Bij Studioprikkels hebben al velen geweldige resultaten geboekt met EMS training. Nu is het jouw beurt om te schitteren.

 

STUDIOPRIKKELS-18

Begin jouw EMS Reis Vandaag bij Studioprikkels

Ben jij klaar om jouw gezondheidsdoelen te bereiken met EMS training in Alkmaar? Bij Studioprikkels staan we voor je klaar om je te helpen de beste versie van jezelf te worden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, een proefles te plannen en te ontdekken hoe EMS training jouw leven kan transformeren. Wacht niet langer, jouw fitnessreis begint hier!

(Let  op vanaf 1 januari begint onze 50% korting actie op een proefles) 

Succesverhalen