• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

Amsterdam

Verken de Voordelen van EMS Training in Amsterdam bij Studioprikkels

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je gezondheidsdoelen te bereiken? Bij Studioprikkels, gevestigd in het bruisende Amsterdam, bieden we jou de ultieme sportervaring met EMS training. Ontdek hier waarom EMS training in Amsterdam bij Studioprikkels de sleutel tot jouw succes kan zijn.

Contactgegevens

administratie@studioprikkels.nl
0853037282
Koninginneweg 207
1075 CR, Amsterdam
Nederland

STUDIOPRIKKELS-17

De Effectiviteit van EMS Training bij Studioprikkels in Amsterdam

 

Maak je klaar om de voordelen van EMS training te verkennen:

1. Minder tijd kwijt en net zo efficiënt

Stel je voor dat je in slechts 20 minuten een volledige lichaamstraining kunt krijgen die gelijk staat aan urenlang traditioneel sporten. EMS training maximaliseert je trainingstijd, waardoor je meer kunt doen met je kostbare tijd.

2. Individuele Begeleiding voor Jou

Bij Studioprikkels begrijpen we dat iedereen uniek is. Onze deskundige trainers staan klaar om je persoonlijk te begeleiden, zodat je de juiste technieken beheerst en het meeste uit elke sessie kunt halen. Je bent niet alleen in deze reis; we zijn hier om je te ondersteunen.

3.Fittere, sterkere en beter zichtbaardere spieren.

Bij EMS training draait het om het versterken en vormgeven van je spieren. Of je nu spieren wilt opbouwen, vet wilt verbranden, of je houding wilt verbeteren, EMS is de sleutel tot succes. Na verloop van tijd zul je merken dat je spieren sterker en strakker worden.

4. Voor Iedereen Geschikt

EMS training is voor iedereen, ongeacht je fitheidsniveau of leeftijd. Of je nu eeneen doorgewinterde fitnessliefhebber bent of net begint aan je fitnessreis, onze programma’s zijn aanpasbaar aan jouw behoeften. EMS is ook ideaal voor mensen met een drukke levensstijl, omdat het effectieve resultaten oplevert in korte sessies.

 

 

STUDIOPRIKKELS-18

Het Mechanisme achter EMS Training

Wil je meer weten over de werking van EMS training? EMS training is gericht op het versterken en tonen van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of het verbeteren van je houding.

EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. In een EMS trainingssessie draag je een speciaal pak met elektroden die elektrische impulsen naar je spieren sturen. Hierdoor worden je spieren op een dieper niveau geactiveerd, wat leidt tot samentrekking en aanspanning van de spieren. Dit geeft je het gevoel van een intensieve training, zonder dat je zware gewichten hoeft op te tillen.

 

Club impressie

Waarom Studioprikkels in Amsterdam Verkiezen?

Jouw succes staat bij Studioprikkels centraal:

1. Een mooie studio

In onze Amsterdamse studio vind je de meest geavanceerde EMS-apparatuur en een schone, comfortabele omgeving waarin je je training optimaal kunt uitvoeren. Wij hebben aan elk detail gedacht om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke trainingservaring hebt.

2. Ervaren en Gecertificeerde Coaches

Onze gecertificeerde trainers zijn gepassioneerd en ervaren in EMS training. Hun toewijding ligt in het assisteren van jou om je doelen te bereiken en je te inspireren om het maximale uit jezelf te halen. Je kunt met vertrouwen bij Studioprikkels trainen, want je bent in goede handen.

3. Train op Tijden die Bij Jou Passen

Wij begrijpen dat je een druk schema hebt, daarom bieden we flexibele trainingsuren aan die aansluiten bij jouw planning. Of je nu ’s ochtends vroeg, tijdens je lunchpauze of ’s avonds wilt trainen, wij hebben mogelijkheden voor iedereen.

4. Bewezen Succesverhalen

Bij Studioprikkels hebben al veel mensen geweldige resultaten behaald met EMS training. Nu is het moment aangebroken waarop jij je eigen succesverhaal kunt creëren en je gezondheidsdoelen kunt bereiken..

 

STUDIOPRIKKELS-18

Begin Jouw EMS Reis bij Studioprikkels in Amsterdam

Voel je je klaar om je gezondheidsdoelen te realiseren en de ultieme versie van jezelf te worden? Bij Studioprikkels in Amsterdam zijn we er om je te ondersteunen. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op, plan een gratis proefles in en ontdek hoe EMS training je leven positief kan veranderen. Wacht niet meer, je fitnessreis begint hier en nu!

(Let  op vanaf 1 januari begint onze 50% korting actie op een proefles)

Succesverhalen