• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

Amsterdam

Ontdek de Voordelen van EMS Training in Amsterdam bij Studioprikkels

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om jou reis naar sterkere en fittere spieren te beginnen? Bij Studioprikkels, gevestigd in het bruisende Amsterdam, bieden we jou de ultieme sportervaring met EMS training. Lees verder om te ontdekken waarom EMS training in Amsterdam bij Studioprikkels jouw sleutel tot succes kan zijn.

Contactgegevens

administratie@studioprikkels.nl
0853037282
Koninginneweg 207
1075 CR, Amsterdam
Nederland

STUDIOPRIKKELS-17

De Kracht van EMS Training bij Studioprikkels in Amsterdam

 

Sta op het punt om de voordelen van EMS training te ontdekken:

1. Bespaar Tijd en Behaal Dezelfde Resultaten

Stel je voor dat je in slechts 20 minuten een volledige lichaamstraining kunt krijgen die gelijk staat aan urenlang traditioneel sporten. EMS training optimaliseert je trainingssessies, waardoor je het meeste uit je waardevolle tijd haalt.

2. Je ontvangt persoonlijke begeleiding

Bij Studioprikkels begrijpen we dat iedereen uniek is. Onze deskundige trainers staan klaar om je persoonlijk te begeleiden, zodat je de juiste technieken beheerst en het meeste uit elke sessie kunt halen. Onthoud dat je niet alleen staat; we zijn hier om jou te ondersteunen.

3.Fittere, sterkere en beter zichtbaardere spieren.

Bij EMS training draait het om het versterken en vormgeven van je spieren. Of je nu spieren wilt opbouwen, vet wilt verbranden, of je houding wilt verbeteren, EMS is de sleutel tot succes. Met de tijd zul je merken dat je spieren sterker en meer getoned worden.

4. Toegankelijk voor Alle Fitheidsniveaus

EMS training is geschikt voor mensen van alle fitheidsniveaus en leeftijden. Of je nu eeneen doorgewinterde fitnessliefhebber bent of net begint aan je fitnessreis, onze programma’s zijn aanpasbaar aan jouw behoeften. Voor mensen met een drukke levensstijl is EMS ideaal, omdat het in korte sessies effectieve resultaten oplevert.

 

 

STUDIOPRIKKELS-18

De Werking van EMS Training

Ben je nieuwsgierig naar de werking van EMS training? EMS training is gericht op het versterken en tonen van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of het verbeteren van je houding.

EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. Bij een EMS trainingssessie draag je een EMS-pak met elektroden die elektrische impulsen naar je spieren sturen. Deze impulsen zorgen ervoor dat je spieren op een dieper niveau worden geactiveerd, wat resulteert in samentrekking en aanspanning van de spieren. Het voelt als een intensieve workout zonder dat je zware gewichten hoeft te tillen.

 

Club impressie

Waarom Studioprikkels in Amsterdam Verkiezen?

Bij Studioprikkels draait alles om jouw succes:

1. Een Prachtige Trainingsruimte

In onze Amsterdamse studio vind je de meest geavanceerde EMS-apparatuur en een schone, comfortabele omgeving waarin je je training optimaal kunt uitvoeren. We hebben aan elk detail gedacht om jou de best mogelijke trainingservaring te bieden.

2. Trainers die zijn gecertificeerd

Onze gecertificeerde trainers zijn gepassioneerd en ervaren in EMS training. Ze zijn toegewijd om jou te helpen je doelen te bereiken en je te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Je kunt met vertrouwen bij Studioprikkels trainen, want je bent in goede handen.

3. Flexibele Trainingstijden

We realiseren ons dat je een hectisch leven leidt, daarom bieden we flexibele trainingstijden aan die passen bij jouw schema. Of je nu ‘s ochtends vroeg, tijdens je lunchpauze of ‘s avonds wilt trainen, wij hebben mogelijkheden voor iedereen.

4. Bewezen Succesverhalen

Veel mensen hebben al geweldige resultaten geboekt met EMS training bij Studioprikkels. Nu is het moment aangebroken waarop jij je eigen succesverhaal kunt creëren en je gezondheidsdoelen kunt bereiken..

 

STUDIOPRIKKELS-18

Begin Jouw EMS Reis bij Studioprikkels in Amsterdam

Voel je je klaar om je gezondheidsdoelen te realiseren en de ultieme versie van jezelf te worden? Bij Studioprikkels in Amsterdam staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen, een gratis proefles te plannen en te ontdekken hoe EMS training je leven kan transformeren. Wacht niet langer, de reis naar jouw gezondheidsdoelen begint hier!

(Let  op vanaf 1 januari begint onze 50% korting actie op een proefles)

Succesverhalen