• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

EMS bij Studio Prikkels in Haarlem: Ontdek de Ultieme Fitnessrevolutie!

STUDIOPRIKKELS-17

Wat is EMS?

Voordat we dieper ingaan op wat Studio Prikkels voor jou kan betekenen, laten we eens kijken naar wat EMS nu precies inhoudt. EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie, een innovatieve trainingsmethode die gebruikmaakt van elektrische impulsen om jouw spieren op een zeer effectieve manier te activeren. Tijdens een EMS-sessie draag je een speciaal ontworpen pak met elektroden die gerichte impulsen naar jouw spieren sturen, wat resulteert in samentrekkingen en ontspanningen van de spieren. Het resultaat? Een training die tot wel 18 keer effectiever is dan traditionele krachttraining!

Waarom EMS in Haarlem?

  1. Tijdsbesparing: In een stad als Haarlem begrijpen we dat tijd kostbaar is. Met EMS-trainingen kun je in slechts 20 minuten per sessie dezelfde resultaten behalen als met uren in de sportschool.
  2. Krachtig en Effectief: EMS activeert diepere spiergroepen, bevordert spierdefinitie en versnelt de vetverbranding.
  3. Persoonlijke Aandacht: Bij Studio Prikkels geloven we in maatwerk. Onze hoogopgeleide trainers passen de EMS-instellingen aan op basis van jouw fitnessniveau en persoonlijke doelen, zodat elke sessie op maat is gemaakt voor jou.
  4. Toegankelijk voor Iedereen: EMS is vriendelijk voor gewrichten en geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.
STUDIOPRIKKELS-12

Dit is EMS

STUDIOPRIKKELS-18

Studio Prikkels in Haarlem: Jouw EMS Specialist

Waarom zou je voor Studio Prikkels in Haarlem kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

  1. Ervaring en Deskundigheid: Onze gecertificeerde EMS-trainers hebben uitgebreide ervaring en zijn gepassioneerd om jou te helpen jouw doelen te bereiken.
  2. Individuele Begeleiding: Bij Studio Prikkels begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte trainingssessies die precies aansluiten bij jouw behoeften.
  3. Flexibiliteit: Onze Haarlemse studio is zeven dagen per week geopend en biedt flexibele sessies die naadloos in jouw drukke agenda passen.
  4. Meetbare Resultaten: We houden jouw voortgang regelmatig in de gaten en passen jouw trainingsprogramma aan om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

Voordelen van EMS-training in Haarlem

Laten we eens dieper ingaan op de vele voordelen van EMS-training bij Studio Prikkels:

1. Verbeterde Spiersterkte en Definitie

EMS-training activeert diepere spierlagen, waardoor je niet alleen kracht wint, maar ook de definitie van je spieren verbetert. Dit betekent een strakker en gespierder lichaam.

2. Gewichtsverlies en Vetverbranding

De intensiteit van EMS zorgt voor een verhoogde stofwisseling en een snellere vetverbranding. Hierdoor kun je overtollig gewicht verliezen en je gewenste lichaamsvorm bereiken.

3. Lage Impact op Gewrichten

In tegenstelling tot sommige intensieve trainingen, is EMS vriendelijk voor gewrichten. Het minimaliseert het risico op blessures, waardoor het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en condities.

4. Tijdbesparing

EMS-trainingen bij Studio Prikkels vereisen slechts 20 minuten per sessie. Dit betekent dat je je training kunt inpassen in je drukke schema zonder kostbare tijd te verspillen.

5. Persoonlijke Begeleiding

Bij Studio Prikkels krijg je de persoonlijke aandacht en begeleiding die je verdient. Onze trainers zijn toegewijd om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.


Begin Jouw EMS Reis in Haarlem!

Waarom zou je langer wachten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis proefsessie! Klaar om de weg naar een betere versie van jezelf in te slaan? Studio Prikkels staat voor je klaar!

STUDIOPRIKKELS-12

Veelgestelde vragen

Wat is EMS training?

Electrical Muscle Stimulation (EMS) – Training is een type training waarbij gebruik wordt gemaakt van een pak wat u op uw lichaam draagt. Door het pak worden uw spieren gestimuleerd door middel van kleine elektroden. Deze spierstimulatie versnelt uw training en verbetert uw body-toning-resultaten.

EMS training is een goede manier om uw algehele fitheid te verbeteren, uw lichaam strakker te maken en uw spieren te versterken in minder tijd dan bij reguliere training.

Hoe werkt EMS training?

Het EMS-apparaat stuurt via het pak kleine elektrische pulsen naar de spieren en richt zich op alle oppervlakkige en dieper liggende spieren voor een effectieve training.

Reguliere spiertraining stimuleert slechts 30% van uw oppervlakkige spieren, wat betekent dat u nooit zoveel uit uw trainingen haalt als u zou willen. EMS-apparaten stellen u in staat om versnelde resultaten te bereiken, zelfs onder een lichte belasting, omdat we geen gewichten of toestellen nodig hebben.

U kunt uw normale spiertraining met een EMS-apparaat verkorten, omdat de technologie uw spieren veel efficiënter traint om de gewenste resultaten te versnellen. Omdat het EMS-apparaat uw trainingen een boost geeft, duurt een training slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur reguliere fitness.

Waarom sporten met elektroden?

Met EMS behaalt u  in een aantal maanden hetzelfde resultaat als jarenlange intensieve krachttraining in een fitnesscentrum. Tijdens de behandeling worden gedurende twintig minuten uw spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak welk u over speciale onderkleding draagt. U wordt altijd persoonlijk begeleid en de behandeling wordt 100% afgestemd op uw persoonlijke doelen en niveau. Ook als u niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt, sporten met elektroden is een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud, spierontspanning of opbouw.

Is EMS training veilig?

Wanneer u een EMS-apparaat gebruikt, kan het even wennen aan het gevoel. Hoewel EMS training geen pijn doet, voelt u een tintelend en trillend gevoel van de spierstimulatie. Dit is volkomen normaal, het gevoel dat u voelt, is een duidelijke indicatie dat het apparaat uw spieren activeert en stimuleert tijdens uw training.

Iedereen die mag sporten kan EMS-training doen mits u geen van de contra-indicaties hebt. Bij twijfel kunt u uw arts raadplegen voordat u een EMS-training gaat doen.

EMS training Amsterdam

Studio Prikkels heeft locaties in Amsterdam (Nabij Amstelveen), Haarlem en Alkmaar. U bent van harte welkom bij een van onze locaties om een gratis proefessie uit te proberen.

Andere vragen?

Vul het contactformulier in

Succesverhalen