• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

Alkmaar

Leer meer over de Kracht van Studioprikkels

Droom je ervan om je gezondheidsdoelen effectiever en efficiënter te bereiken? In het mooie Alkmaar, bij Studioprikkels, bieden we jou de ultieme ervaring met EMS training. Ontdek in deze tekst waarom EMS training bij Studioprikkels in Alkmaar de sleutel tot jouw succes kan zijn.

Contactgegevens

administratie@studioprikkels.nl
0853037282
Van Everdingenstraat 1
1814HA, Alkmaar
Nederland

STUDIOPRIKKELS-17

De Voordelen van EMS Training bij Studioprikkels in Alkmaar, Nederland

 

Binnenkort zul je de voordelen van EMS training ontdekken

1. EMS is efficiënt en bespaart tijd

Stel je voor dat je in slechts 20 minuten een volledige lichaamstraining kunt krijgen die gelijk staat aan urenlang traditioneel sporten. Dankzij EMS training kun je je trainingstijd maximaliseren en snelle resultaten zien.

2. Begeleiding op maat

Bij Studioprikkels hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Onze deskundige trainers zijn er altijd om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken toepast en het maximale uit elke sessie haalt.

3. Spierversterking en Toning

EMS training draait om het versterken en vormgeven van je spieren. Of je nu spieren wilt opbouwen, vet wilt verbranden, of je houding wilt verbeteren, EMS is de sleutel tot succes.

4. Geschikt voor Alle Leeftijden

Ongeacht of je heel fit bent of net begint met trainen, EMS training is geschikt voor mensen van alle fitheidsniveaus en leeftijden. Zelfs als je een druk leven hebt, is EMS training ideaal voor jou, omdat het je gezondheid kan verbeteren zonder veel tijd in beslag te nemen.

 

 

STUDIOPRIKKELS-18

Hoe Werkt EMS Training?

Je vraagt je misschien af hoe EMS training eigenlijk werkt. EMS training is gericht op het versterken en tonen van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of het verbeteren van je houding.

De afkorting EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. In een EMS trainingssessie draag je een speciaal EMS-pak waarin elektroden zijn geplaatst. Deze elektroden sturen elektrische impulsen naar je spieren. Deze impulsen resulteren in samentrekking en aanspanning van je spieren, waardoor je een intensieve training ondergaat.

 

Club impressie

Waarom Studioprikkels jouw Beste Keuze in Alkmaar is

Bij Studioprikkels draait alles om jou en jouw succes.

1. Onze Moderne en Comfortabele Studio

Onze studio in Alkmaar is voorzien van de nieuwste EMS-apparatuur en biedt een schone en comfortabele trainingsruimte voor optimale prestaties.

2. Gecertificeerde Instructeurs

Met gecertificeerde trainers die over de nodige kennis en ervaring beschikken, ben je in goede handen om je doelen te bereiken. Tijdens elke sessie bieden ze persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

3. Train op Jouw Tijd

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Om die reden bieden we flexibele trainingsuren aan die perfect in jouw drukke schema passen.

4. Bewezen Resultaten

In Studioprikkels hebben talloze mensen al indrukwekkende resultaten bereikt via EMS training. Nu is het tijd voor jou om te schitteren.

 

STUDIOPRIKKELS-18

Begin Jouw EMS Reis bij Studioprikkels

Voel je je gereed om jouw gezondheidsdoelen te behalen met EMS training in Alkmaar? Ons team bij Studioprikkels staat paraat om je te ondersteunen bij het bereiken van de beste versie van jezelf. Twijfel niet, neem contact met ons op, plan een proefles in en ontdek hoe EMS training jouw leven kan veranderen. Wacht niet langer, jouw reis naar een fitter leven begint hier!

(Let  op vanaf 1 januari begint onze 50% korting actie op een proefles) 

Succesverhalen