• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

Personal training in Haarlem

STUDIOPRIKKELS-17

Hoe wij personal training in Haarlem geven


Bij Studio Prikkels gebruiken alle deelnemers het unieke Symbiont Tec Suit. Dit moderne pak is niet alleen flexibel en comfortabel, maar ook voorzien van de laatste technologieën. Sinds 2012, is Studio Prikkels de plek voor verantwoorde en effectieve EMS training, waarbij ieder bezoek volledig gepersonaliseerd is om aan jouw individuele fitnessdoelen te voldoen.

In 20 minuten per week aan jezelf werken


Verbeter je lichaam effectief en snel, en zie resultaten na één sessie per week. Of je nu beginner bent of een gevorderde sporter, EMS training bij Studio Prikkels in Haarlem is voor iedereen mogelijk. Het is de perfecte keuze voor diegenen die een beter figuur willen, sterkere spieren, of simpelweg hun spieren willen onderhouden of opbouwen in een omgeving waar veiligheid en begeleiding voorop staan.
STUDIOPRIKKELS-12

Dit is EMS

STUDIOPRIKKELS-18

Ondersteuning op elk gebied in Haarlem


Maar het stopt niet bij fysieke training. Bij Studio Prikkels realiseren we ons dat een gezonde levensstijl meer omvat dan alleen lichamelijke activiteit. Daarom bieden we je advies op maat op het gebied van voeding en levensstijl, om ervoor te zorgen dat je niet alleen fitter wordt, maar je ook gezonder en energieker voelt.

Blijvende impact op je levensstijl


Onthoud dat bij Studio Prikkels, het niet alleen gaat om het bereiken van snelle resultaten. Wij zetten ons in om een duurzame verandering in je levensstijl te bewerkstelligen. Onze aanpak is holistisch, concentreren ons niet alleen op je fysieke transformatie, maar ook op je welzijn en mentale gezondheid. Personal training in Haarlem bij Studio Prikkels is dé manier om aan jezelf te werken.
STUDIOPRIKKELS-12
STUDIOPRIKKELS-18

De personal trainer in Haarlem


Bovendien, maakt Studio Prikkels zich door zijn innovatieve benadering van fitness. Niet alleen bieden we de nieuwste EMS-technologie, maar we blijven ook innoveren door constant onze methodes en apparatuur te updaten. Dit zorgt ervoor dat je altijd de meest optimale en meest veilige training ervaart die mogelijk is. Het team van Studio Prikkels zijn hooggekwalificeerd in hun vak en blijven zichzelf ontwikkelen om de beste ondersteuning te kunnen bieden.

Ready. Set. Go!


Daarnaast, onderscheidt Studio Prikkels zich door zijn vooruitstrevende fitnessmethodes. Niet alleen bieden we de nieuwste EMS-technologie, maar we blijven ook innoveren door regelmatig onze methodes en apparatuur te updaten. Dit zorgt ervoor dat je altijd de meest optimale en veiligste training ervaart die mogelijk is. Onze trainers zijn hooggekwalificeerd in hun vak en blijven zichzelf ontwikkelen om je van topkwaliteit training te kunnen bieden.

Veelgestelde vragen

Wat is EMS training?

Electrical Muscle Stimulation (EMS) – Training is een type training waarbij gebruik wordt gemaakt van een pak wat u op uw lichaam draagt. Door het pak worden uw spieren gestimuleerd door middel van kleine elektroden. Deze spierstimulatie versnelt uw training en verbetert uw body-toning-resultaten.

EMS training is een goede manier om uw algehele fitheid te verbeteren, uw lichaam strakker te maken en uw spieren te versterken in minder tijd dan bij reguliere training.

Hoe werkt EMS training?

Het EMS-apparaat stuurt via het pak kleine elektrische pulsen naar de spieren en richt zich op alle oppervlakkige en dieper liggende spieren voor een effectieve training.

Reguliere spiertraining stimuleert slechts 30% van uw oppervlakkige spieren, wat betekent dat u nooit zoveel uit uw trainingen haalt als u zou willen. EMS-apparaten stellen u in staat om versnelde resultaten te bereiken, zelfs onder een lichte belasting, omdat we geen gewichten of toestellen nodig hebben.

U kunt uw normale spiertraining met een EMS-apparaat verkorten, omdat de technologie uw spieren veel efficiënter traint om de gewenste resultaten te versnellen. Omdat het EMS-apparaat uw trainingen een boost geeft, duurt een training slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur reguliere fitness.

Waarom sporten met elektroden?

Met EMS behaalt u  in een aantal maanden hetzelfde resultaat als jarenlange intensieve krachttraining in een fitnesscentrum. Tijdens de behandeling worden gedurende twintig minuten uw spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak welk u over speciale onderkleding draagt. U wordt altijd persoonlijk begeleid en de behandeling wordt 100% afgestemd op uw persoonlijke doelen en niveau. Ook als u niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt, sporten met elektroden is een effectieve methode om te werken aan spieronderhoud, spierontspanning of opbouw.

Is EMS training veilig?

Wanneer u een EMS-apparaat gebruikt, kan het even wennen aan het gevoel. Hoewel EMS training geen pijn doet, voelt u een tintelend en trillend gevoel van de spierstimulatie. Dit is volkomen normaal, het gevoel dat u voelt, is een duidelijke indicatie dat het apparaat uw spieren activeert en stimuleert tijdens uw training.

Iedereen die mag sporten kan EMS-training doen mits u geen van de contra-indicaties hebt. Bij twijfel kunt u uw arts raadplegen voordat u een EMS-training gaat doen.

EMS training Amsterdam

Studio Prikkels heeft locaties in Amsterdam (Nabij Amstelveen), Haarlem en Alkmaar. U bent van harte welkom bij een van onze locaties om een gratis proefessie uit te proberen.

Andere vragen?

Vul het contactformulier in

Succesverhalen