• 24/7 online boeken
  • 7 dagen per week geopend
  • Gecerficeerde EMS trainers

Amsterdam

Verken de Voordelen van EMS Training in Amsterdam bij Studioprikkels

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je gezondheidsdoelen te bereiken? Kom dan naar Studioprikkels, gelegen in het levendige Amsterdam, waar we de ultieme EMS training ervaring bieden. Ontdek hier waarom EMS training in Amsterdam bij Studioprikkels de sleutel tot jouw succes kan zijn.

Contactgegevens

administratie@studioprikkels.nl
0853037282
Koninginneweg 207
1075 CR, Amsterdam
Nederland

STUDIOPRIKKELS-17

De Effectiviteit van EMS Training bij Studioprikkels in Amsterdam

 

Bereid je voor om de voordelen van EMS training te onthullen:

1. Bespaar Tijd en Behaal Dezelfde Resultaten

Visualiseer dat je slechts 20 minuten nodig hebt voor een complete lichaamstraining, wat overeenkomt met uren van traditionele sportactiviteiten. Met EMS training benut je je trainingstijd optimaal, zodat je meer kunt bereiken in minder tijd.

2. Op Maat Gemaakte Ondersteuning voor Jou

Bij Studioprikkels realiseren we ons dat elk individu uniek is. Onze ervaren trainers bieden persoonlijke begeleiding, zodat je de juiste technieken gebruikt en het maximale uit elke sessie haalt. Je bent niet alleen in deze reis; we zijn hier om je te ondersteunen.

3.Versterk Je Spieren en Verbeter Je Lichaamscontouren

EMS training is gericht op het versterken en tonen van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of het verbeteren van je houding Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverbranding, of het verbeteren van je houding, EMS is de sleutel tot jouw succes. Na verloop van tijd zul je de kracht en strakheid van je spieren zien toenemen.

4. Toegankelijk voor Alle Fitheidsniveaus

EMS training is geschikt voor mensen van alle fitheidsniveaus en leeftijden. Of je nu een ervaren atleet bent of pas begint met sporten, onze programma’s kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Voor mensen met een drukke levensstijl is EMS ideaal, omdat het in korte sessies effectieve resultaten oplevert.

 

 

STUDIOPRIKKELS-18

Het Mechanisme achter EMS Training

Vraag je je af hoe EMS training precies werkt? EMS training is gericht op het versterken en tonen van je spieren. Of je nu wilt werken aan spieropbouw, vetverlies, of het verbeteren van je houding.

EMS staat voor Electro Muscle Stimulation, oftewel elektromusculaire stimulatie. Bij een EMS trainingssessie draag je een EMS-pak met elektroden die elektrische impulsen naar je spieren sturen. Deze impulsen zorgen ervoor dat je spieren op een dieper niveau worden geactiveerd, wat resulteert in samentrekking en aanspanning van de spieren. Dit geeft je het gevoel van een intensieve training, zonder dat je zware gewichten hoeft op te tillen.

 

Club impressie

Wat Maakt Studioprikkels in Amsterdam de Beste Keuze?

Bij Studioprikkels staat jouw succes centraal:

1. Een Stijlvolle Studio

In onze Amsterdamse studio vind je de meest geavanceerde EMS-apparatuur en een schone, comfortabele omgeving waarin je je training optimaal kunt uitvoeren. Wij hebben aan elk detail gedacht om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke trainingservaring hebt.

2. Ervaren en Gecertificeerde Coaches

Onze trainers, die gecertificeerd zijn, hebben een diepgaande passie en ervaring op het gebied van EMS training. Hun toewijding ligt in het assisteren van jou om je doelen te bereiken en je te inspireren om het maximale uit jezelf te halen. Bij Studioprikkels ben je in goede handen.

3. Train op Tijden die Bij Jou Passen

Wij begrijpen dat je een druk schema hebt, daarom hebben we flexibele trainingsuren beschikbaar die jouw schema tegemoetkomen. Of je nu ‘s ochtends vroeg, tijdens je lunchpauze of ‘s avonds wilt trainen, er zijn keuzes beschikbaar voor iedereen.

4. Bewezen Resultaten

Bij Studioprikkels hebben al veel mensen geweldige resultaten behaald met EMS training. Nu is het jouw kans om je eigen succesverhaal te schrijven en je gezondheidsdoelen te bereiken..

 

STUDIOPRIKKELS-18

Start Je EMS Avontuur met Studioprikkels in Amsterdam

Is het tijd om je gezondheidsdoelen te bereiken en de beste versie van jezelf te worden? Bij Studioprikkels in Amsterdam zijn we er om jou te begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op, plan een gratis proefles in en ontdek hoe EMS training jouw leven kan veranderen. Wacht niet langer, jouw fitnessreis begint hier!

(Let  op vanaf 1 januari begint onze 50% korting actie op een proefles)

Succesverhalen